voetmassageVoetreflextherapie is een heel oude vorm van massage, waarvan het ontstaan vermoedelijk in China en India ligt. Het is een veilige manier van behandelen, die effect heeft op zowel lichaam als geest. Voetreflexologie ondersteunt het zelfgenezend vermogen van het lichaam en verbetert de doorstroming van bloed, lymfe en energie. Hierdoor worden voedingsstoffen beter aangevoerd naar organen en weefsels en afvalstoffen sneller  afgevoerd. Daarnaast heeft voetreflexologie een sterk ontspannend vermogen. Dit alles heeft een vitaliserend en opbouwend effect op het lichaam.

In praktijk Terra Ming wordt behandeld met VoetreflexPlus massages ®VoetreflexPlus massages ®, een combinatie van chinese voetreflexologie, waarbij zowel de reflexzones op de voeten, de meridianen op de onderbenen en acupunctuurpunten mee behandeld worden. Het voordeel hiervan is dat de behandelingen bijzonder effectief zijn.

voetenbad-met-kruidenEen andere vorm van voetreflextherapie zijn de energetische massages. Hierbij wordt gemasseerd met zachtere druk. Deze massages werken sterker op de geest en zijn zeer rustgevend.

Voetreflexologie kan heel goed preventief toegepast worden. Een behandeling kan tevens bij veel verschillende klachten verlichting brengen. Het is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg, maar is in overleg goed te combineren met andere behandelmethoden.

U kunt hier een Chinese voetenkaart en een Westerse voetenkaart bekijken.

Deze site maakt gebruik van cookies.

Als u uw browserinstellingen niet wijzigt, gaat u daarmee akkoord. Meer weten

Sluiten