Els MatthijssenEls Matthijssen - acupuncturist, voetreflextherapeut en coach

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in gezondheid en vooral in wat je zelf kunt doen om gezond en vitaal te blijven. In mijn praktijk is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en vind ik het belangrijk om iedere cliënt een optimale behandeling en begeleiding te bieden.

Ik ben opgeleid in de westerse voetreflextherapie en heb veel nascholingen en specialisaties gevolgd op dit gebied. Tevens werk ik met Chinese reflexologie, waarbij het masseren van reflexzones gecombineerd wordt met het behandelen van meridianen en acupunctuurpunten.

Acupunctuur heb ik gestudeerd bij academie Qing-Bai www.qing-bai.nl en Tui Na (Chinese massage) in Beijing bij het China Beijing International Acupuncture Training Center (www.cbiatc.com).

Ook volgde ik een coaching opleiding, die o.a. gericht is op het begeleiden van cliënten met stress gerelateerde klachten.

Naast de praktijk geef ik nascholingen op het gebied van voetdiagnostiek, tinnitus en menstruatie- en overgangsklachten. Ik ben als docent verbonden aan opleidingsinstituut Total Health www.totalhealth.eu. Hier geef ik les bij de beroepsopleiding tot voetreflexPlustherapeut, VoetreflexPlus™ . Mijn specialisatie binnen Total Health is voetdiagnostiek, Chinese geneeskunde en het behandelen van de Vrouw. Binnen de Piramide aan de Waal verzorg ik de yin yoga en de easy vinyasa yogalessen.

U kunt hier enkele foto's van mijn opleiding in Beijing zien.

pdfCurriculum vitae370.45 KB

Video: Herstel na Covid-19

herstel na covid 19Door een aantal punten op de meridianen te masseren kun je het herstel na Covid-19 bevorderen.
Docent Els Matthijssen laat in een video zien hoe je deze punten kunt vinden en masseren.
Het is een protocol dat je ook goed bij je zelf kunt toepassen.

Deze video wordt je aangeboden door Terra Ming trainingen en nascholingen.

Deze site maakt gebruik van cookies.

Als u uw browserinstellingen niet wijzigt, gaat u daarmee akkoord. Meer weten

Sluiten