CursusaanbodTerra Ming geeft een intensieve 3- daagse topclass voetdiagnostiek, een vakgerichte verdieping speciaal voor voetreflextherapeuten en zij die hiervoor een opleiding volgen . Er wordt onder deskundige begeleiding gewerkt, waarbij er veel ruimte is voor  persoonlijke aandacht.  Om deze cursus te kunnen volgen is kennis van de topografie van de reflexzones noodzakelijk . De basisprincipes van de voetdiagnostiek: o.a. kleur, tonus, algemene verschijnselen en poolverdeling worden behandeld. Naast de reflexzones kijken we naar de chakra's en de meridianen op de voeten en onderbenen. We gaan heel veel voeten bekijken en ook je eigen voeten worden in deze cursus bekeken en geanalyseerd.

koningskamer piramide aan de waalEen belangrijk onderdeel van de cursus is het verwoorden van wat je ziet. Voetdiagnostiek is een geweldige ingang om je cliënten te coachen en te begeleiden naar meer inzicht en bewustwording. Gesprekstechnieken en vraagstelling vormen een belangrijk onderdeel van de training en zijn verweven in de 3 dagen van de cursus.

Bij de topclass hoort een uitgebreide reader, die je als handig naslagwerk kunt gebruiken. Deze cursus is geaccrediteerd door  Fagt, LVNT, KTNO, VBAG en VVET. Tevens geaccrediteerd door de VNRT voor 18 uur: 6 uur vakgericht, 6 uur vakaanvullend en 6 uur extra.


IMG 3357Indien u zelf een groep van minimaal 12 personen bij elkaar brengt kunnen we de cursus eventueel bij u in de buurt komen geven, neem hiervoor hier contact met ons op.

Topclass voetdiagnostiek Najaar 2023

Vrijdag 3 november 2023
TC
3-daagse cursus
Vrijdag 3 & 17nov en 1 dec 2023
Els Matthijssen
10.00-17.00 uur
335,00
Max. deelnemers: 12

Topclass voetdiagnostiek Voorjaar 2024

Vrijdag 8 maart 2024
TC
3-daagse cursus
Vrijdag 8 & 22 maart en 5 april 2024
Els Matthijssen
10.00-17.00 uur
345,00
Max. deelnemers: 12

Nieuwsbrief

Wanneer een nieuwe cursus of webinar is gepland krijgt u daar automatisch bericht van.
Verder sturen we slechts enkele keren per jaar een nieuwsbrief.
U kunt zich te allen tijde weer afmelden.