Topclass voetdiagnostiek


CursusaanbodIndien u zelf een groep van minimaal 12 personen bij elkaar brengt kunnen we de cursus eventueel bij u in de buurt komen geven, neem hiervoor hier contact met ons op.


IMG 3357Terra Ming geeft een intensieve 3- daagse topclass voetdiagnostiek, een vakgerichte verdieping speciaal voor voetreflextherapeuten en zij die hiervoor een opleiding volgen . Er wordt onder deskundige begeleiding gewerkt, waarbij er veel ruimte is voor  persoonlijke aandacht.  Om deze cursus te kunnen volgen is kennis van de topografie van de reflexzones noodzakelijk . De basisprincipes van de voetdiagnostiek: o.a. kleur, tonus, algemene verschijnselen en poolverdeling worden behandeld. Naast de reflexzones kijken we naar de chakra's en de meridianen op de voeten en onderbenen. We gaan heel veel voeten bekijken en ook je eigen voeten worden in deze cursus bekeken en geanalyseerd.

koningskamer piramide aan de waalEen belangrijk onderdeel van de cursus is het verwoorden van wat je ziet. Voetdiagnostiek is een geweldige ingang om je cliënten te coachen en te begeleiden naar meer inzicht en bewustwording. Gesprekstechnieken en vraagstelling vormen een belangrijk onderdeel van de training en zijn verweven in de 3 dagen van de cursus.

Bij de topclass hoort een uitgebreide reader, die je als handig naslagwerk kunt gebruiken. Deze cursus is geaccrediteerd door  SNRO,  Fagt, LVNT, KTNO, VBAG en VVET. Tevens geaccrediteerd door de VNRT voor 10A en 10B punten. 


Details

Els Matthijssen
Gendt (regio Arnhem,Nijmegen)
Piramide aan de Waal, Munnikhofsestraat 28 6691HH Gendt
zaterdag 13 & 27 maart en 10 april
10:00-17:00 u.
335
VOL

Details

Els Matthijssen
Gendt (regio Arnhem,Nijmegen)
Piramide aan de Waal, Munnikhofsestraat 28 6691HH Gendt
Woensdag 28 okt. 11 en 25 november
10:00-17:00 u.
335
VOL