Therapeutische behandelingen bij klachten

Chinese voetmassageBij uw eerste bezoek wordt een intake gedaan. Hierbij wordt gevraagd naar symptomen, leefstijl, medicijngebruik enz. Tevens worden pols gevoeld, de tong bekeken en de voeten geanalyseerd. Dit consult wordt afgesloten met een korte massage.
Hierna wordt in overleg met de cliënt een keuze gemaakt voor verdere behandeling. Dit kan bestaan uit voetreflexmassages, Chinese lichaamsmassages, acupunctuur of een combinatie hiervan. Meestal zijn zo’n 8 à 10 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Therapeutische wellness

voetmassage

Ben je jezelf ervan bewust hoe belangrijk je gezondheid is en wil je graag iets extra’s doen hiervoor? In de praktijk bieden we nu een aantal speciale behandelingen die hierop gericht zijn. Het bijzondere ervan is dat het de diepgaande ontspannende werking van een voetreflexbehandeling combineert met en therapeutisch doel, omdat er gericht gemasseerd wordt op specifieke reflexzones, meridiaanbanen en acupunctuurpunten.

We bieden 2 pakketten aan van 3 behandelingen: een pakket gericht op detox en een pakket gericht op het verhogen van de weerstand.

Kosten voor een pakket van 3 behandelingen : 165 euro, hierbij is een voetenbad inbegrepen.

Vitaliteits massage

voetmassageIn China is het heel gebruikelijk voetmassages te ondergaan om je fit en vitaal te voelen en te zorgen dat je energie “Qi” blijft stromen. Het doel hiervan is het voorkomen van ziektes en tot op hoge leeftijd energiek en gezond te blijven.
Deze behandeling begint met een voetenbad met kruiden, gericht op verbetering van de doorbloeding.
Hierna volgt een ontspannende en vitaliserende Chinflex® massage van de voeten en onderbenen. Hierbij wordt een neutrale olie gebruikt.
N.B. deze behandeling wordt niet vergoed.

Behandelingen voor kinderen

babyvoetjesKinderen reageren meestal heel goed en snel op voetmassages. Het valt op dat ze vaak naast de verbetering van lichamelijke klachten ook emotioneel beter in hun vel gaan zitten. Het geeft ze meer vertrouwen in zichzelf en kan ze diep ontspannen.
Mogelijke indicaties zijn buikpijn, bedplassen, druk gedrag, verkoudheden, onzekerheid.

Deze site maakt gebruik van cookies.

Als u uw browserinstellingen niet wijzigt, gaat u daarmee akkoord. Meer weten

Sluiten